По тоя случай виж моята предница...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зендер Кит
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Знаеме я твойтаПървоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПо тоя случай виж моята предница...
На тъмно синята адски много й отива
Ама на сребристата повече ми харесва с тази решетка
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Асенов това пак ли е правено навън или ти си майстора и ако си ти моляти се сподели какви са тези лайсни от къде са и как точно си ги закрепил ! Прилича на фейслифтовата отпред !!!Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПо тоя случай виж моята предница...
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Цялата работа излиза около 10 лева. Лайсните са от Бриколаж за около 6-7 лева - те са си със залепваща лента. Страничните ленти съм закрепил с тяхната си лепенка а за маската съм сложил и няколко капки лепило за повече здравина. Трудното в цялата операция е измерването и изрязването на лайсните тъй като всичките са под ъгъл.
Comment
-
Ние за колите пазаруваме само строителни материалиПървоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеЦялата работа излиза около 10 лева. Лайсните са от Бриколаж за около 6-7 лева - те са си със залепваща лента. Страничните ленти съм закрепил с тяхната си лепенка а за маската съм сложил и няколко капки лепило за повече здравина. Трудното в цялата операция е измерването и изрязването на лайсните тъй като всичките са под ъгъл.
Comment
-
Мерси ще ходя и аз до бриколаж пък дано да стане като при теб !!!Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеЦялата работа излиза около 10 лева. Лайсните са от Бриколаж за около 6-7 лева - те са си със залепваща лента.
Comment
-
Аз няколко пъти ходя , ама все няма такава сребриста ..Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеМерси ще ходя и аз до бриколаж пък дано да стане като при теб !!!
Дано са докарали
Comment
-
Айде пак да те питам ! Аз ходих днеска в Бриколаж и не ги намерихПървоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеЦялата работа излиза около 10 лева. Лайсните са от Бриколаж за около 6-7 лева - те са си със залепваща лента..
! Кажи ми моляте нещо повечко как се казват и в кой раздел да ги търся ? Мерси много !!!
Comment
-
1 см. е широка и я взех от едно магазинче на сточна гара за авто аксесоариПървоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеСупер е! Каква е широчината на лайсната?
! Радвам се че ти харесва и мерси за помоща ! 
P.S. Наистина рязането е доста трудоемко !
Comment
-
па добре е станало...поздравленияПървоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЕто пък аз какво си направих днес
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'
- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПо тоя случай виж моята предница...екстра тя и моята е такаваПървоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеГОТОВ колеги
! Много съм доволен как стана !!!
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'
- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment

Член на клуба
Comment